(ВІДЕО) Ефективний у службі – перспективний у кар’єрі

НАЗАД
24 квiтня 2024 16:44

Ще вчора він служив строкову службу у прикордонному відомстві, а нині – військовослужбовець за контрактом Держприкордонслужби.

Богдан родом з Житомирщини. На строкову службу він пішов у 2021 році, за прикладом свого батька та діда, бо переконаний, що захист Батьківщини – священний обов’язок кожного чоловіка.

Велика війна у рідній країні не змінила його думку. Навпаки хлопець лише закарбував у серці батьківську науку, на власні очі побачив що може трапитися і як треба діяти у скрутну годину.

Після проходження базової підготовки новобранець прибув до Білгород-Дністровського загону. За час несення служби неодноразово затримував порушників кордону. Прикордонник переконаний, що головна риса всіх українців – єдність. Не потрібно нелегально втікати з країни, треба разом наближати нашу Перемогу, вступаючи до лав Сил оборони України.

Якщо ти довго і тяжко працюєш над собою, твоя робота обов’язково дасть свій результат. Зокрема, на рахунку Богдана вдала бойова робота у складі мобільної вогневої групи. Він особисто знищив принаймні один ворожий дрон-камікадзе типу Shahed 136/131 тим самим врятувавши багато людських життів чи важливий об’єкт інфраструктури.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону України його нагороджено нагрудним знаком Держприкордонслужби «За мужність в охороні державного кордону».

Про свій вибір Богдан не шкодує, адже вважає, що у прикордонному відомстві панує згуртованість та справжня дружба. Вже зараз хлопець із впевненістю планує навчання у прикордонному виші та мріє про погони офіцера.

Натомість ми вдячні кожному за службу та завжди раді тим, хто вирішив доєднатись до дружнього колективу Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Ви частина історії не лише прикордонного загону, а й країни!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси